Fedezzétek fel velünk Istria partjait!
Lim Fjord-Rovinj-Vörös Sziget
(Grillezett ebéddel)

Ha a nyaralásotok során szeretnétek egy felejthetetlen élménnyel gazdagodni, akkor töltsetek el velünk egy délutánt a családias hangulatú "DUPIN" nevű hajón. A kirándulás VRSARból a csendes kis halászfaluból indul a LIMSKI-FJORDba, ahol egy tengeri fürdőzésre invitálunk Benneteket a legendás hírű WINNETOU barlangjába. Mialatt Ti a fjord gyönyörű tiszta vizét élvezitek, mi a hajón elkészítjük nektek az ínycsiklandozóan finom ebédet, grillezett tengeri halat vagy húst, vegyes salátával és kenyérrel.

Ezután kikötünk a velencei hangulatot idéző ROVINJban, ahol 2 órás szabadprogram keretében lehetőségetek nyílik a nevezettésgek megtekintésére.
Rovinjt elhagyva egy panoráma kirándulást teszünk a Vörös sziget körül, majd alkonyattájban érkezünk vissza Vrsarba.

Minden nap 13:00-tól kb 18:30-ig. (térképen piros út) Ára: 225 kuna, magyaroknak 10% kedvezmény, gyerekeknek 5 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezmény! Lehetőség van panoráma út megtételére is a fjordban ez 7,5 km hosszú (térképen sárga) 10:00-12:00-ig, ára: 150 kuna.

video
video video

Az ár tartalmazza: az ebédet, az egész út alatti italfogyasztást, és a hajókirándulás alatti magyar nyelvű idegenvezetést. Ha a program elnyerte tetszéseteket és élni szeretnétek a lehetőséggel, keressetek meg minket a "DUPIN" nevű dupla árbócos sárga hajónál Vrsarban.

Hívjatok, vagy küldjetek sms-t a 00385 9157 69382-es számra!
Ezen kívül foglalkozunk magánszálláshelyek értékesítésével ill. csónakkölcsönzéssel, valamint velencei utak szervezésével is.
Bővebb információ erre »

Fontos: Jegyet a kirándulásra csak a hajónál vegyetek, nagyon sok a csaló!

      

      

      

      

      

      

      

  

 

Kellemes nyaralást kívánunk és szeretettel várunk Benneteket! Viktória, Antal, Elvis